Somni

Somni

Teatre Rialto Clàssic

El Somni d’una nit d’estiu de Shakespeare servix de base a esta adaptació lliure que espenta els personatges cap a una màgica nit de festa davall l’embruixament d’una gran lluna roja. Una nit d’estiu humida que fa olor de pi i suor, de sofre i de mar, de port i de peix, de sexe brut i salat.

Al costat d’unes fàbriques i una ciutat que comença a donar l’esquena a la mar (Castelló, finals de la dècada de 1960), hi ha un bosc profund on les parelles ballaran, es miraran de reüll i s’abandonaran als seus impulsos fins que l’alba restaure l’ordre inicial. O potser no.  

Direcció: Juan Carrillo
Repartiment: Jordi Collado, Saoro Ferre, Héctor Fuster, Ariana Higón, Sergio Jiménez, Laia Porcar, Mònica Portillo i Cesca Salazar
Companyia: Institut Valencià de Cultura
Teatre: Rialto
Estrena: 15/11/2019
Horaris: del 15 de novembre al 01 de desembre de 2019
Idioma: valencià
Gènere: clàssic
Preus: Preus: PREU GENERAL: de 8 a 16 €. PREU JOVE: 8 € (fins a 30 anys, amb identificació). PREU SETMANA ANTERIOR A l'ESTRENA (15, 16 i 17 de novembre): de 6 a 12 €. + 14 anys Espectacle en valencià.
Notes: HORARIS: estrena 22 de novembre a les 20 h; dimecres 10.30 h (matinals per a instituts i grups); dijous 19 h; divendres i dissabte 20 h; diumenge 19 h. DIJOUS 19H: amb col·loqui posfunción el dia 28 de novembre (Club de Debat en col·laboració amb La Nau de la Universitat de València).