Dinamarca

Dinamarca

Teatre Rialto Drama Històric

L’obra transcorre durant els anys de l’ocupació nazi de Dinamarca. Sis personatges van entreteixint una apassionant teranyina de relacions i conflictes que basculen de l’esfera més íntima i familiar a la lluita entre la Resistència i els grups paramilitars pronazis, de l’univers sentimental a l’ambició professional i dels desitjos sexuals més amagats a la crisi de la fe religiosa.

Direcció: Carles Alfaro
Repartiment: Paula Braguinsky, Sergio Caballero, Cristina García, Enric Juezas, Raúl Navarro, Rebeca Valls
Companyia: Institut Valencià de Cultura
Teatre: Rialto
Estrena: 11/10/2019
Horaris: Del 3 d'octubre al 3 de novembre
estrena 11 d'octubre a les 20 h;
dimecres 10.30 h (matinals instituts i grups, 16, 23 i 30 d'octubre); dimecres 9 d'octubre 19 h (funció especial Dia de la Comunitat Valenciana); dijous 19 h; divendres i dissabte 20 h; diumenge 19 h. ACTIVITATS PARAL·LELES: Lectures dramatitzades de les altres dues obres de la trilogia “Europa en guerra” de Josep Lluís i Rodolf Sirera a càrrec de Crit Companyia de Teatre. Dimarts 22 d'octubre a les 19 h: “Silenci de negra”. Dimarts 29 d'octubre a les 19 h: “Benedicat”. Entrada lliure amb invitació
Idioma: valencià
Gènere: drama històric
Notes: Dinamarca tanca la trilogia “Europa en guerra” dels germans Sirera. Plantejada de manera conjunta abans de la sobtada mort de Josep Lluís, ha sigut acabada per Rodolf com a homenatge al seu germà. Així, esta absorbent i magistral peça es convertix en l'última obra de dos dels més grans autors del nostre teatre.
Preus: PREU GENERAL: de 8 a 16 €. PREU JOVE: 8 € (fins a 30 anys, amb identificació).
PREU SETMANA ANTERIOR A l'ESTRENA: 3, 4, 5 i 6 d'octubre de 6 a 12 €. Espectacle en valencià