Flashdance

Flashdance, el musical

Olympia Musical

Complix els teus somnis

Flashdance, el musical conta la inspiradora història d’Alex Owens, una xica de 18 anys, soldadora de dia i ballarina exòtica de nit, que somia amb anar a la prestigiosa Shipley Danse Academy i convertir-se en una ballarina professional. Quan es veu immersa en una complicada història d’amor, i a risc de ser eclipsada en la seua carrera, Alex supera tots els obstacles que es troba en el camí i demostra que res li impedirà aconseguir els seus objectius.

El musical, basat en la pel·lícula de Paramount Pictures (guió de Tom Hedley i Joe Eszterhas i història de Tom Hedley), és un al·legat a la superació personal, al poder d’aferrar-se als somnis per damunt de tot, a la fe sense límits. A més, recupera aquells temes musicals tan coneguts mundialment i que han sonat milers de vegades en tot el planeta, però afegint també sons més actuals i moderns que et faran viure un autèntic concert en directe i conquistaran a totes les generacions.

Els números de ball, coreografiats per la reconeguda Vicky Gómez, són exigents i complexos. Inclouen estils de street danse i urbans com el popping o el locking, homenatjant el break danse, fenomen de l’època. Així mateix, té acrobàcies molt potents mai vistes abans en un musical al nostre país.

L’escenografia de Flahsdance, el musical compta amb diversos cossos estructurals metàl·lics mòbils a dues altures i amb moviments d’escena molt coreografiats que el propi elenc convertix en diferents localitzacions, aconseguint així un espectacle molt dinàmic i propiciant transicions lleugeres, a les quals el públic està molt poc acostumat en teatre. L’estètica és inevitablement  dels 80’s i d’aspecte molt industrial, evocant així un Pittsburg dels huitanta, on la utilització de fum i pirotècnia freda donen gran espectacularitat.

Direcció: Musical: Guillermo González. Coreogràfica: Vicky Gómez
Repartiment: Chanel Terrero, Sam Gómez, Sandra Cervera, Alexandra Masangkay, Cecilia López, Nacho Vera, Miguel Ramiro, Amparo Saizar, Pablo Raya, Yolanda García, Sergio Arce, Manu Martínez.
Cuerpo de baile: Javier Vachiano, Víctor Ares, Rafael Senén, Néstor Navarro, María Reina, Alba Rubira, Irene Rubio, Naiomi Weiler, Lorena Rojas, Arantxa Albiach, Tony Leyva
Teatre: Olympia
Estrena: 17/10/2019
Horaris: Del 17 d'octubre al 3 de novembre Dijous: 20.00 Divendres: 20.00 Dissabte: 18.00, 21.00 Domingo: 17.00
Duració: 150
Idioma: castellà
Gènere: musical
Preus: Pati 1 i llotges de pati 48€ Pati 2 45€ Pis preferent i llotges de pis 38€ Pis 32€ +Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *