Concha Velasco y "La habitación de María"

Concha Velasco i “La habitación de María”

Olympia Contemporani Drama

A “La habitación de María” Concha Velasco torna a València i interpreta a la cèlebre escriptora Isabel Chacón que complix hui 80 anys. La flamant guanyadora del Premi Planeta, que no va poder recollir en persona per l’agorafòbia que patix. L’escriptora celebra hui el seu aniversari sense cap mena d’acte públic, ni familiar, com és habitual en els últims anys.

Són 43 anys en concret els que Chacón porta reclosa en el seu domicili per la seua condició. La planta 47 d’un gratacel madrileny que ha convertit en la seua fortalesa i on tot el que necessita (menjar, roba, medicaments…) li és portat a casa.

Eixa nit es produix un incendi i tots els inquilins són obligats a evacuar l’immoble. Però per a Isabel això és impossible, senzillament no pot eixir de casa.

A mesura que les flames van arribant al terrat, exactament durant 75 minuts, Isabel haurà de prendre la decisió més important de la seua vida. Haurà d’afrontar amb un intel·ligent sentit de l’humor les seues pors, els seus fantasmes, i tots els traumes de la seua vida que li han portat a esta cruïlla. I tot abans que siga massa vesprada.

“La habitación de María” podrà vore’s al Teatre Olympia del 24 de març al 4 d’abril.

Direcció: José Carlos Plaza
Repartiment: Concha Velasco
Teatre: Olympia
Estrena: 24/03/2021
Horaris: Dimecres a dissabte 19:30h
Diumenge 19:00h
Idioma: castellà
Gènere: contemporari, drama
Preus: DIMECRES I DIJOUS:
Pati i llotges de pati 20€
Pis i llotges de pis 15€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ en línia

DIVENDRES, DISSABTE I DIUMENGE:
Pati i llotges de pati 26€
Pis i llotges de pis 20€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ en línia