Brindis

Bridis de Pérez&Disla

Teatre La Rambleta Actualitat

Brindis de Pérez&Disla servix per a transgredir les normes. Està pensat per a això. Per a fer el que et done la gana sense pensar si està bé o malament. Ací es pot. Este és el lloc ideal per a això. És més, ha de ser així perquè si no, no té sentit res del que passe ací. Quan se’ns oblida això estem oblidant a què hem vingut. Si hem de mesurar-nos i guardar certes formes per no se sap molt bé quina raó, això serà una merda. No funcionarà. Ens avorrirem. I em voldré anar.

Deixa’t portar, no t’autocensures i actua amb total normalitat. No penses si et jutjaran. No estem ací per a això. Estem ací per a regalar-nos. I, si pot ser, per a rebre regals en forma del que cadascun crega convenient. Ací tot suma. Si et pega el “subidón” el millor que pots fer és gaudir-lo. Potser et provoca una pèrdua de control. Això també es pot. Tot el que et vinga bé, es pot. Açò és Brindis de Pérez&Disla.

Si vols posar-te excèntrica este és el moment. Qui sap, igual hui passa això que sempre has volgut que passada. Potser. 

Direcció: Yapadú
Repartiment: Paula Miralles + Toni Agustí + Juli Disla + Mireia Pérez
Companyia: A+ Solucionas Culturales
Teatre: Rambleta
Estrena: 15/11/2019
Horaris: 15,16,17 novembre - 20:00 h.
Duració: 70
Gènere: actualitat, improvisació
Notes: No recomanat a menors de 18 anys. Qualsevol menor d'edat haurà d'acudir acompanyat dels seus pares o tutors legals.
Preus: 10€