Eduardo Guerrero

Sombra efímera II

Teatre El Musical Dansa

Sombra efímera II, la nova proposta d’Eduardo Guerrero forma part d’un procés que va començar amb Sombra Efímera I.  I s’integra en un paisatge simbòlic, nodrit del potencial oníric per a representar els cossos, els sorolls, les formes i les seues possibles projeccions a l’espai.

Sombra Efímera II és el resultat de la residència que Eduardo Guerrero ha realitzat en el Centro Danza Canal (Madrid), dins dels Teatros del Canal. Al mateix temps, suposa l’estació final d’un viatge emprés fa tres anys. El seu objectiu? Materialitzar sobre l’escenari les cerques del ballador gadità, en un projecte conjunt amb Mateo Feijóo (ex director de les Naves de Matadero), responsable de la direcció i el concepte artístic.

L’espectacle proposa una immersió escènica en la qual conviuen la tradició del flamenc i les arts contemporànies del moviment amb les plàstiques i visuals, perquè part d’un procés integrador de les disciplines artístiques. D’esta manera, es configura un univers oníric propi.

El so de les veus de Samara Montañez i Manu Soto donen veu a la poesia sufí, endinsant-se en un viatge atemporal, en el qual les emocions i els sentiments més íntims es deixen acompanyar per la guitarra de Javier Ibáñez i afloren plens de matisos.

Eduardo Guerrero
Eduardo Guerrero
Direcció: Mateo Feijoó / Coreografia: Eduardo Guerrero i Mateo Feijoó
Repartiment: Eduardo Guerrero (ball), Javier Ibáñez (guitarra), Samara Montañés i Manuel Soto (Cant)
Companyia: Eduardo Guerrero (Andalusia)
Teatre: El Musical
Estrena: 20/12/2019
Horaris: 20 desembre, 20:30 h
Idioma: castellà
Gènere: dansa
Preus: Preu: 10 €