el guardaespaldas el musical

El guardaespaldas, el musical

Olympia Musical

Torna a València el reeixit i guardonat musical basat en la mítica pel·lícula, El guardaespaldas, ara al Teatre Olympia de València.

Després de la seua triomfal estada al West End de Londres, i la impressionant acollida de la gira per Espanya, torna als teatres de tot el país El guardaespaldas el musical que recrea la relació entre una diva de la cançó i el seu guardaespatlles.

Frank Farmer, antic agent secret reconvertit en guardaespatlles, és contractat per la superestrella Rachel Marron per protegir-la d’un assetjador. Tots dos esperen estar al capdavant de la situació. El que no esperen és enamorar-se entre ells dos.

Este impressionant thriller romàntic inclou una llarga llista de clàssics inoblidables com “Queen of the night”, “So emotional'”, “I wanna dance with somebody”, “Saving all my love”, “Run to you”, “I have nothing” i la icònica “I will always love you”.

La pel·lícula va rebre dos nominacions el 1993 als premis Oscar, tots dos en la categoria de Millor Cançó pels temes “I have nothing” i “Run to you”. La banda sonora va rebre quatre nominacions als Premis Grammy i en va guanyar tres, incloent Àlbum de l’Any.

Teatre: Olympia
Estrena: 18/11/2022
Horaris: 28 de novembre al 11 de desembre
Duració: 125'
Gènere: musical
Preus: DIMARTS A DIJOUS
Pati 1 (files 1 a 17) 50€ Pati 2 (files 18 a 26) i llotges de pati 40E
Pis preferent 35€
Llotges de pis 33E
Pis 24€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online
Copiar DIVENDRES, DISSABTE I DIUMENGE:
Pati 1 (flas 1 a 17) 55€
Pati 2 (files 18 a 26) i llotges de pati 45€
Pis preferent 40€
Llotges de pis 38€
Pis 29€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ online