las hermanas de Manolete

Las hermanas de Manolete: una obra sobre la força femenina a la societat franquista

Contemporani Talia

Si eres amant del teatre, no et pots perdre Las hermanas de Manolete, una obra de ficció basada en personatges reals que envoltaven la mort del torero Manolete en 1947. Esta obra posa de relleu la societat franquista d’aquells anys, on les dones eren considerades meres objectes sense dret a destacar sense permís. La història negra d’aquesta obra ens porta a la tragèdia de diversos personatges: un home considerat un déu, un bou i una actriu enamorada.

Las hermanas de Manolete i el coratge femení

Las hermanas de Manolete són una mostra de la força i el coratge femení. Esta obra ens mostra el paper de les dones valentes, creatives i terribles que, malgrat estar sotmeses a la societat, tenien moltes coses a aportar. Las hermanas de Manolete eren un exemple de com aconseguir el que es volia, fins i tot en un món dominantment masculí.

L’autora d’esta obra és Alicia Montesquiu, i la direcció està a càrrec de Gabriel Olivares. Les intèrprets de Las hermanas de Manolete són Alicia Montesquiu, Alicia Cabrera i Ana Turpin. L’escenografia és obra de Marta Guedán, mentre que el vestuari ha estat dissenyat per Mario Pinilla i la il·luminació per Carlos Alzueta.

No et preocupes pels horaris, ja que Las hermanas de Manolete es representarà des del 12 al 16 d’abril al Teatre Talia de València. Tria el dia que més t’agrade i gaudix d’esta obra única.

Recorda, estes germanes són un exemple de la força femenina en una societat patriarcal, i esta obra posa de manifest la importància de les dones en la història. No et perdes esta oportunitat única i descobrix la història d’aquestes germanes que van moure el món del torero més famós de la història. Gaudix d’una xicoteta història d’amor, sang i cues de bou en clau d’humor negre.

Direcció: Gabriel Olivares
Repartiment: Alicia Montesquiu, Alicia Cabrera, Ana Turpin
Teatre: Talia
Estrena: 12/04/2023
Horaris: 12 al 16 d'abril
Miércoles 12/04 - 20:00 h.
Jueves 13/04 - 20:00 h.
Viernes 14/04 - 20:00 h.
Sábado 15/04 - 18:00 h.
Domingo 16/04 - 18:30 h.

Idioma: castellà
Preus: DIMECRES A DIVENDRES:
Pati de butaques 20€
Amfiteatre i palcs 1r pis 18€
Palcs 2n pis 15€

DISSABTES I DIUMENGES:
Pati de butaques: 22€
Amfiteatre i palcs 1r pis 20€
Palcs 2n pis 18€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ en línia.