Off Artes Escénicas

Off Artes Escénicas presenta temporada en una sala renovada

Actualitat

Off artes escénicas presenta la dinovena temporada en una sala renovada, sense barreres arquitectòniques i millorant la part tècnica.

Una temporada que serà atípica com en la resta de teatres però que continuarà oferint això mateix, teatre, cultura i aprenentatge, condiments d’este espai escènic de la capital valenciana.

Off ha aprofitat estos mesos de confinament i de tancament de teatres per a renovar les seues instal·lacions i adequar-les a la normativa vigent. Així, com hem dit s’han eliminat les barreres arquitectòniques i també s’han reformat les entrades i eixides.

Off artes escénicas oferix dos sales de teatre, cantina amb restaurant i 15 sales per a fer classes, assajar o generar sinergies amb altres companyies.

La nova temporada d’Off artes escénicas

Creador.es

Dins de les novetats de la nova temporada del 7 al 20 de setembre té lloc Creador.es. Es tracta de la setena edició d’una trobada de dramatúrgia per a escriptors i escriptores teatrals.

En esta trobada hi ha un laboratori de creació teatral i classes magistrals sobre dramatúrgia contemporània. En esta edició participa l’argentina Vivi Tellas que impartirà el seminari “Biodrama, la familia como teatro”.

Produccions pròpies d’Off artes escénicas

Este espai teatral també oferix en esta temporada les seues pròpies produccions.

“Hechizados”

Es tracta d’un musical de caràcter familiar que ja es va oferir en la passada temporada. Este musical s’oferix els dissabtes i diumenges de setembre.

“Estás aquí?”

En este cas es tracta d’una obra de l’escriptor i director d’origen argentí, Javier Daulte, que tracta el sobrenatural a través de la història d’una parella. Esta producció arribarà al novembre.

“La llave mágica”

I més entreteniment al novembre, en este cas de la mà d’este musical familiar dedicat al públic infantil. El text i la direcció són de Mamen Mengó i la música de Víctor Lucas.

“Glorius. La Peor Cantante del Mundo”

En la primavera podrem vore l’última de les produccions pròpies d’Off artes escénicas, dirigida per Jaime Pujol.

Més oferta teatral

“9”

Serà el 24 de setembre quan es represente este thriller psicològic de Javier Sahuquillo. És una producció de la compañía Perros Daneses i estarà en cartellera durant tres setmanes. Esta obra s’enquadra en Russafa Out del projecte ReAcivem, de l’Institut Valencià de Cultura, i és una residència de Graners de Creació.

“Future Lovers”

Off aposta per esta proposta de la companyia La Tristura que oferix al costat del Festival 10 Sentits. Serà el mes de novembre.

“José K. Torturat”

Esta és una obra de teatre físic de la companyia valenciana Moma Teatre, dirigida per Carles Alfaro.

”Memòria de L’oblit”

També de la companyia Moma Teatre i que es representarà al gener.

“Godofredo”

Torna a la sala esta proposta escènica de Visitants i Medusa, en la qual participa Pep Ricart.

I els divendres, flamenc

Sí, els divendres les persones amants del flamenc tindran en esta sala una nova opció, en este cas de la mà de la companyia En Clau de Clot i la seua proposta “Raíces de Nácar”.

Escola Off

Off presenta nova temporada però també un dels condiments que esmentàvem al principi i que configuren este espai. Es tracta de l’aprenentatge.

Així, la Escola Off ha ampliat el nombre d’aules, entre les que cal destacar la biblioteca, sala de professors, sala d’orientació i dos noves aules per a impartir classes.

Tant el teatre musical com la interpretació són eixos fonamentals d’esta sala, als quals s’afigen ara els cursos de Producció Musical i DJ.

L’art, també en Off

Una vinculació entre Off i Atelier d’Arts permet oferir experiència creativa als qui tinguen interés pel món artístic a tots els nivells.

Cicles de Formació Professional

Des del passat 1 de setembre han començat els Cicles de Formació Professional. Es vol recuperar les classes perdudes per la Covid-19, mentre es prepara tot per a començar el nou curs a partir del mes d’octubre.

El dia 10 de setembre tindran lloc les proves d’accés en primera convocatòria i l’última setmana d’este mes en una segona. Així, es donarà inici al curs acadèmic per a aquelles persones interessades en què la seua professió siga l’escena.

Off artes escénicas presenta esta nova temporada i sala renovada i afirmen que volen “posar la cultura a l’abast de tots, tant des de l’ensenyament com des de l’exhibició” i, ara, aposten per una cultura més segura que mai.