Navidad Teatro Flumen - Nadal Teatre Flumen

El Nadal arriba al Teatre Flumen

Actualitat Flumen

El Nadal sempre és època propícia per a anar més al teatre i des del Teatre Flumen ens presenten les seues propostes per a les festes de 2021.

Entre els títols que arriben al Teatre Flumen este Nadal destaquen La venganza de Don Mendo i el musical La Bella Durmiente, el musical de tus sueños.

I és que Flumen omplirà la seua sala de clàssics còmics i propostes musicals. Encara que també hi haurà contes infantils i màgia. I tot acompanyat de música, veus en directe i cos de ball.

La venganza de Don Mendo

Arriba a Flumen esta versió del clàssic La venganza de Don Mendo. En la seua història, el cavaller Don Mendo Salazar és traït per la seua promesa, Magdalena. En la versió que podrem vore en Flumen tenen un elenc de deu artistes que mesclen el tradicional i el modern. I no faltarà ni l’humor irònic ni les actuacions musicals.

La Bella Durmiente, el musical de tus sueños

Es tracta d’una estrena absoluta i s’adapta el conegut compte i ens porta de nou al món de les fades.

Hansel y Gretel

Un altre títol clàssic en una aventura on els protagonistes descobriran la Casa de Xocolate i el misteriós Forn Màgic. Això sí, únicament aconseguiran el seu objectiu amb l’ajuda del públic.

Més música en el Nadal del Flumen

I la música continuarà omplint la sala del Teatre Flumen. En este cas gràcies a les veus valencianes Aisha Bordes i Ángel Bellido els qui oferiran el concert Christmas Swing. Com el seu títol indica ens portaran cançons nadalenques a ritme de swing. I això serà possible de la mà de la Allegro Big band.

I Belter Souls ens portarà en The Christmas Soul als millors moments de tot el nadal de la seua vida. Es tracta d’un viatge musical de góspel i soul que pretén intensificar l’esperit nadalenc del públic.

Torna l’Homenatge a Lina Morgan

Novament torna este Nadal al Teatre Flumen l’espectacle de 2019 Meravilloso fue volver, on es ret homenatge a Lina Morgan. Una comèdia comte es fusionen cançons populars i temes actuals. Catorze artistes al ritme de coreografies espectaculars.

A més, Flumen brinda l’ocasió de prendre el raïm veient aquesta funció en Nit de cap d’any. Una nit en la qual també hi haurà cotilló, raïm, cava i resopón.

Màgia per a començar 2022

I al gener arriba al Teatre Flumen el Primer Premi Nacional de Màgia i la seua proposta iReality. De la mà de Dakris, El Mago Invisible, qui simula un món paral·lel en el qual teletransportarse, desparecer o viatjar en el temps.

La Ratita Presumida – Centro estético

Una rosegadora adaptada al nostre temps que treballa en un centre estètic de barri. Esta proposta escènica va ser nominada a Millor Espectacle Infantil pels Premis del Teatre Musical.

Els Reis Mags arriben al Flumen

I per a acabar les festes de Nadal en el Flumen la nit del 5 de gener arriben Els Reis Mags. El públic assistirà a Tachán aquells màgics anys. Esta és una proposta del mag Kekóperfil. I quan acabe, Melcior, Gaspar i Baltasar repartiran regals als xiquets i xiquetes presents.

Teatre: Auditorio Municipal de Xirivella