Coria Castillo

El ‘Circuito Café Teatro’ presenta la programació de novembre

Actualitat

El mes de novembre el Circuit Café Teatre oferirà des de café teatre fins a la més coneguda stand-up comedy, passant per espectacles de màgia i cançó d’humor.

L’inici de la temporada va arrancar després de la Gala de l’Humor, incrementant des de llavors el nombre de seguidors d’este Circuit. Al novembre l’objectiu és mantindre el riure en els diferents locals de València. La proposta és oferir una comèdia pròxima, i gaudir de l’humor mentre es pren una copa. #Larisatodolocura i este projecte que ha iniciat els seus 19 anys als carrers, està en cerca d’un patrocini que li permeta continuar gaudint de la comèdia en viu i en directe.

Al novembre seran 13 els locals participants en el Circuito Café Teatro, que oferiran humor de dijous a diumenge. Com a novetat la incorporació de tres espais on es pot gaudir de sopar i espectacle: el restaurant i Nigth Club Escena Valencia en el barri de Jesús (Dijous a les 22:30h), Moon & Back a l’Eliana (divendres a les 21h) i Banana Beach Poke Bowl a la Platja de la Patacona (divendres a les 23h). Estos espais se sumen a La Flama, Tocado, Beers & Travels, La Casa de Patraix (antiga Casa Para Pasárselo Pipa), Bioparc Café, Artea Espai, i uns altres a poblacions com El Rat en Torrent, Estupenda Emboutique a Alaquàs, Piscolabis a Paterna, i Ca Boret a Alzira.

La nòmina d’artistes participants té a Xavi Castillo i el seu nou xou “La Bíblia” en Artea Espai el 17 de novembre. A més, participen en el Circuit artistes de diferents ciutats com Joan Estrader (Madrid), Coria Castillo (Madrid), Jessika Rojano (Canàries) i el duo de Las Raras (Madrid/Barcelona) que passen pel Circuit un únic dia per a omplir La Flama.

El suport al talent valencià és també un dels objectius d’estet Circuit. Així es dona entrada a Javier Botía, G. Alexander, Edén Serrano, Luci Mendoza, Patrícia Espill i Miki Dkai.

En total seran trenta actuacions previstes per al mes de novembre i unes 250 durant la temporada d’octubre a maig.

Les actuacions tindran lloc de dijous a diumenge, i s’oferix com una opció per a passar una bona estona i gaudir d’actuacions mentre es pren alguna cosa.