Final IV edició torneig dramatúrgia

Arriba la final del IV Torneig de Dramatúrgia

Actualitat

La IV edició del Torneig de Dramatúrgia Valenciana conclourà el pròxim 25 de gener a les 19:00 hores a la Sala Matilde Salvador del Centre Cultural La Nau.

Els finalistes són Borja López Collado (El benjamí Button de Patraix) i Begoña Tena (La curva de la Plana) i s’enfrontaran en el ring escènic. I com a visitants especials el creador d’este torneig, Jordi Casanova, i el guanyador de l’anterior edició, Adrián Novella.

Els actors i actrius que defendran els textos seran Jaime Linares, Àngels Figols, Cristina Fernández i Álvaro Báguena. I el públic assistent tindrà la responsabilitat de decidir el text guanyador d’esta  edició del Torneig de Dramatúrgia

Per a Roberto García, director adjunt d’Arts Escèniques del Institut Valencià de Cultura, esta proposta «és una ferramenta perfecta per a donar visibilitat a la dramatúrgia viva valenciana entre un públic més ampli de l’habitual als escenaris».

Tots els combats de dramatúrgia han tingut a l’actriu Pilu Fontán com a mestra de cerimònies.

Participants del IV Torneig de Dramatúrgia

En esta edició han participat Joan Nave, Gemma Miralles, Begoña Tena, Lucía Sáez, Borja López Collado, Pasqual Alapont, María Cárdenas i Gabi Ochoa.