Teatre El Musical (TEM) - programació

El Teatro El Musical (TEME) presenta su nueva programación

Actualidad

El Teatre El Musical (TEM) ha presentat este dijous la seua programació per a la nova temporada fins a final d’any. Una programació que inclourà representacions suspeses en el seu moment per la COVID-19.

La regidora d’Acció Cultural, Maite Ibáñez, ha indicat que «En una època incerta per a les arts escèniques, la sala del Cabanyal-Canyamelar aposta més que mai pels creadors locals i nacionals i avança en unes quantes setmanes l’inici de la seua oferta de tardor».

La regidora ha destacat «la varietat de propostes, festivals i gèneres que tenen cabuda en la programació, com teatre, música, dansa i circ», així com «la recuperació dels espectacles ajornats».

En esta presentació també ha estat present Inma García, del Festival 10 Sentidos; la coreògrafa i ballarina Ana Luján, de la trobada escènica Íntims en Pausa del Festival Cabanyal Íntim, i Anna Marí, de la companyia valenciana Crit Teatre.

La nova programació del TEM

L’oferta teatral

En esta programació presentada trobem teatre, música i dansa, que ompliran este teatre en els pròxims mesos.

Los días ajenos, un soliloqui de Bob Pop inaugurà la temporada diumenge passat. I el pròxim dissabte 12 entrarà en escena Teatre en Pausa. Es tracta d’una selecció de 12 peces breu que es podran vore després de la coreografia urbana que es farà eixe migdia.

Seguidament tindrà lloc la trobada d’arts escèniques de la II Fira esFEra, el dia 18 de setembre.

I el Festival Russafa Escènica arribarà a l’octubre al Teatre el Musical. En concret hi haurà dos propostes escèniques How to Be a Sexy Heroine i Cruising, el dia 1. En estes obres s’oferixen perspectives diferents sobre la sexualitat i la recerca de la identitat.

Seguidament, durant les setmanes següents, hi participaran les companyies A Panadaría, La Calórica o Bambalina. Estes companyies posaran en escena algunes de les seues peces més recents. La primera oferirà Elisa y Marcela (23 d’octubre) i la segona amb Fairfly l’1 de novembre.

A més, la valenciana Bambalina posarà en escena la tragèdia d’Edipo els dies 17, 28 i 29 de novembre. En la seua versió es combina la interpretació actoral i el teatre de titelles.

Per a acabar l’any el drama arribarà a este teatre. Així Aquest país no descobert que no deixa tornar de les seues fronteres als seus viatgers els dies 12 i 13. És un projecte de teatre vivencial del dramaturg català Àlex Rigola.

A més, La ciudad de escarcha es podrà vore els dies 18 i 19. És una obra de la companya valenciana Crit Teatre sobre la novel·la de Carmen Martín Gaite “Entre visillos”.

La música i dansa també en la programació del Teatre El Musical (TEM)

El Teatre El Musical (TEM) també inclou en la seua programació propostes de música i de dansa.

La música al Teatre El Musical

Per l’escenari del TEM passarà l’oferta de flamenc del cantaor Israel Fernández i el guitarrista Diego el Moro. Serà el dia 27 de setembre.

També la música pop tindrà el seu espai. En este cas des de Barcelona vindran Els Amic de les Arts el dia 14 d’octubre. I també actuarà Albert Pla i les seues “cançons teatralitzades” el dia 31 també d’octubre.

A més, hi haurà diverses actuacions dins del festival Volumens i la Mostra Viva del Mediterrani.

La dansa al TEM

Quant a la dansa hi haurà tres trobades. Així, trobem el Festival 10 Sentidos que presentarà a la sala Fase, Four Movements to the Music of Steve Reic. Seran els dies 25 i 26 de setembre i esta proposta és el primer muntatge concebut per la coreògrafa belga Ana Teresa de Keersmaeker el 1982.

Al mes de novembre arribarà el Cicuit Bucles i les seues propostes poc convencionals. Es tracta de C.O.S. i The Lamb que es podran vore el dia 7.

I el 14 arribarà Dansa València que oferirà l’actuació de la bailaora i coreògrafa cordovesa Olga Pericet, “Un cuerpo infinito”.

A més, tindrà lloc la trobada Escucha! València el dia 11 d’octubre. També tindrà lloc el Festival Internacional de Circ de València Contorsions, que tancarà la programació del Teatre El Musical (TEM) els dies 29 i 30 de desembre.