El llac dels cignes - El lago de los cisnes

El llac dels cignes, pel Ballet Nacional Rus

Dansa Olympia
Direcció: Sergey Radchenko
Repartiment: Ballet Nacional Rus
Companyia: Ballet Nacional Rus
Teatre: Olympia
Estrena: 22/11/2021
Horaris: 22 de novembre: 20:00 h.
Duració: 125' (té descans)
Idioma: valencià
Gènere: dansa
Notes: El Ballet Nacional Rus es fundà al 1989, quan el llegendari solista del Teatre Bolshoi de Moscou, Serguei Radchenko intenta realitzar la seua visió d'una companyia que reunira els elements més clàssics de les grans companyies de Ballet Kirov i Bolshoi en una nova companyia de ballet independent dins del marc del ballet clàssic rus.
Preus: Pati i llotges de pati 40€
Pis preferent i llotges de pis 35€
Pis 30€
+Despeses de gestió: 2€ taquilla i 2€ en línia

Sinopsi:

Arriba al Teatre Olympia una nova representació de ‘El llac dels cignes’, pel Ballet Nacional Rus. Esta companyia està dirigida per Serguey  Radchenko.

L’obra transcorre entre l’amor i la màgia, enllaçant en els seus quadres l’eterna lluita del bé i del mal. En ella, el bruixot Von Rothbart enganya el príncep Sigfrido perquè es case amb la seua filla Odile en lloc d’amb la seua estimada Odette.

Esta jove convertida en cigne pel malvat embruixador i l’embruixament del qual només pot trencar-se si troba l’amor vertader.

Esta obra, original de P. I. Tchaikovsky, s’estrenà al Teatre Mariinsky de Sant Petersburg al 1895.

El Ballet Nacional Rus es fundà al 1989, quan el llegendari solista del Teatre Bolshoi de Moscou, Serguei Radchenko intenta realitzar la seua visió d’una companyia que reunira els elements més clàssics de les grans companyies de Ballet Kirov i Bolshoi en una nova companyia de ballet independent dins del marc del ballet clàssic rus.

Esta versió del ‘Llac dels cignes’ del Ballet Nacional Rus es podrà vore el dia 22 de novembre al Teatre Olympia.

Compartir:
Facebooktwitterredditpinterestmail