Safi Baraka

Safi Baraka, cabaret de Nou Circ

Cabaret Circ Teatre El Musical
Direcció: Jorge Pastor
Repartiment: Laia Sales, Mar Marcos, Ángela Sáez, Quique Montoya, Juan Manual Requena, Vicente Grau
Companyia: Baraka - Circ
Teatre: El Musical
Estrena: 29/10/2019
Horaris: 29 d'octubre - 12:30 h.
Gènere: musical, cabaret
Notes: Baraka Circ, col·lectiu de circ del Cabanyal, agrupa a professionals de les arts escèniques dedicats a la realització i disseny d’espectacles. La seua proposta inclou totes les tècniques de Nou Circ: Teatre-Circ, Clown, Malabars, Diábolos, Equilibris, Acrobàcies i Acrobàcies Aèries, Magic-Contac (manipulació de boles de cristall amb màgics efectes visuals). El seu treball es caracteritza per la gran interacció amb el públic, creant un clima agradable i festiu destinat a estimular, divertir i captivar la imaginació de totes les edats i tipus de públic
Preus: Gratüit
Sinopsi:

En esta proposta escènica es transporta al públic al món de la fantasia, on l’impossible es convertix en real i la imaginació se suma a la raó; al riure i la por, la sorpresa, l’emoció, l’explosió de la llum, del color ens transporta a un univers d’emocions.
Entre el passat i el present, entre xou i el desig el major espectacle del món és a punt de començar. Recorden, en el circ gens és impossible. No s’espanten si en començar, el món es transforma i tornen d’ell en braços de la infància eterna.

Compartir:
Facebooktwitterredditpinterestmail