III Festival Titelles

III Festival Titelles al TEM i La Estrella

Teatre El Musical Titelles
Teatre: Auditorio Municipal de Xirivella

El Teatre El Musical donà la benvinguda el passat 3 de juliol al III Festival de Titelles amb la col·laboració del Teatre La Estrella. Esta certamen es celebra en dos caps de semana, del 3 al 5 de juliol i de 10 al 12 en els dos teatres, segons el següent programa (Font: Teatre La Estrella i TEM):

DIVENDRES 3 DE JULIOL, 19 h. (TEM)

KITI KRAFT – BAMBALINA TITELLES

Kiti Kraft és un poema visual compost per imatges de gran riquesa plàstica que discorre per la vida d’una titella que estima la música i el cant. Un bell viatge de la mà d’uns titellaires i del cor de les seues titelles. Veus que riuen i somien cantant. Teatre que parla de l’amor a les coses senzilles i del compromís amb els altres. PREMIO MAX DE LAS ARTES ESCÉNICAS

DISSABTE 4 DE JULIOL, 19 h. (TEM)

ROB – TEATRE DE L’ABAST I ZERO EN CONDUCTA

Quan Rob va pujar a aquest vaixell no sabia que mai arribaria al seu destí. O potser, el destí, li tenia reservat aquest lloc. Una illa en la qual l’única cosa que trobarà serà a si mateix. Quan la vida va a la deriva, és difícil saber quin és el nostre port. I mentre vénen a rescatar-nos, la imaginació es converteix en el nostre únic bot salvavides.

DIUMENGE, 5 DE JULIOL, 12 h. (Sala Cabanyal-Teatre La Estrella)

ELS MÚSICS DE BREMEN – LA ESTRELLA

Cuchufleta i Teatrín es troben al bosc, es fan amics i decideixen investigar perquè aquest lloc màgic els explique el conte dels Músics de Bremen. La història comença amb quatre personatges molt enfadats que persegueixen als seus animals, que s’han escapat: Pupi, que és un gos poruc i a què li agrada cantar; Misina és una gata vegetariana a la qual li agrada ballar; Bartolo és un burro poeta que es nega a treballar al camp i Kiriko és un gall dormilega i rocker. Així que s’escapen a bosc, es fan amics, i formen junts una banda de rock.

DIVENDRES 10 DE JULIOL, 19 h. (TEM)

LA TERRA DELS BABAUS – EL BALL DE SANT VITO

Cansat de sentir-se com un babau, la titella Mingo decideix deixar sa casa i emprendre un llarg viatge. Arribarà fins a una terra estranya on tot es fa sense cap sentit. Allà haurà de resoldre els diversos embolics que s’anirà trobant, i comprendrà que emprant la seua astúcia pot viure moltes aventures i fer bons amics.

DISSABTE 11 DE JULIOL, 19 h. (TEM)

EL TITIRITERO – BULULÚ THÉÂTRE

Algunes històries sense paraules, una música que sedueix i els records d’un titellaire. Són els ingredients per passar un bon moment. Un moment per… sorprendre’l; Arrencar un somriure i deixar-lo dibuixat entre els llavis; Emocionar amb una història d’amor guilopa i simpàtica, una història que pot ser la seua o la de dos desconeguts que es troben al doblegar la cantonada; Un moment per lamentar que ja haja acabat.

DIUMENGE 12 DE JULIOL, 12 h. (Sala Cabanyal-Teatre La Estrella)

GERONTO SHOW – EDU BORJA

Els ancians de la residència demostraran les seues aptituds artístiques oferint un espectacle de varietats en el qual descobrirem grans habilitats insospitades, immenses ganes de viure i la seua impagable simpatia.

Compartir:
Facebooktwitterredditpinterestmail