Presentació 'Somni'

L’Institut Valencià de Cultura presenta la seua producció ‘Somni’

Actualitat
Data: 12/11/2019

L’Institut Valencià de Cultura ha presentat la seua producció ‘Somni‘, una adaptació lliure de l’obra ‘El somni d’una nit d’estiu’, de Shakespeare.

Esta versió està dirigida per Juan Carillo, amb dramatúrgia de Núria Vizcarro, i es podrà vore al Teatre Rialto del 15 de novembre a l’1 de desembre.

En el repartiment trobem a Jordi Collado, Saoro Ferre, Héctor Fuster, Ariana Higón, Sergio Jiménez, Laia Porcar, Mónica Portillo i Cesca Salazar.

En ‘Somni’ s’espenta els personatges cap a una màgica nit de festa davall l’embruix d’una gran lluna roja. Una nit d’estiu humida, amb l’olor de la mar, del port i del peix.

L’acció es situa al port de Castelló a finals dels anys seixanta. Una època de canvi, en què apareixen les primeres fàbriques i la ciutat comença a girar l’esquena al mar. Encara hi ha un bosc profund on les parelles ballaran, es miraran de reüll i s’abandonaran als seus sentiments fins que l’alba restaure l’ordre inicial.

Context local i Shakesperare

Esta obra vol relacionar la coneguda obra de Shakespeare amb un context local. En concret les llegendes i els éssers màgics de la tradició oral de Castelló. D’esta manera ens traslladem a la nit de Sant Joan, en la qual es barregen la realitat i la fantasia.

MIRA TOTA LA INFORMACIÓ D’ESTA OBRA ACÍ

Compartir:
Facebooktwitterredditpinterestmail